PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Courrieu finalitza 27è al supergegant de Sella Nevea

Matías Vargas no va poder completar la cursa

Per Albert Ortega

Kevin Courrieu i Matías Vargas en una foto d’equip, aquesta temporada.
Kevin Courrieu i Matías Vargas en una foto d’equip, aquesta temporada. | FAE

L’esportista andorrà Kevin Courrieu va signar ahir una 27a posició al supergegant FIS de Sella Nevea (Itàlia) a l’última jornada de les curses de velocitat masculina. Així, l’esquiador va assolir un temps de 1.12,62 minuts, a 2,71 segons del vencedor, l’eslovè Martin Cater.

En aquest sentit, el del Principat va marcar 69.13 punts FIS, el que significa una lleugera millora dels actuals 70.39 que suma i, per tant, el col·loca 14è a la llista de la FIS. Per la seva part, Matías Vargas no va poder completar la cursa. La carrera va estar marcada pel canvi de visibilitat. En ser molt matí, al principi de la jornada era poca en un traçat molt ràpid. Així, dels primers 50 dorsals, només van finalitzar la meitat.

Nit de l'esquí

D’altra banda, ahir es va celebrar la gala anual de la nit de l’esquí a la Borda Pairal d’Andorra la Vella. La setena edició va girar al voltant de la solidaritat i l’impuls als participants del Principat, ja que amb aquest acte, es pretén recaptar fons per als esquiadors del país. Durant el sopar va tenir lloc un sorteig amb importants premis com un viatge a la República Dominicana, forfaits, esquís i altres regals entregats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT