PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Exposició fotogràfica dels 40 anys de la Creu Roja

Les 16 imatges de la mostra es poden veure una setmana a l’illa Carlemany

Per El Periòdic

Una de les assistents a la inauguració observa les fotografies exposades.
Una de les assistents a la inauguració observa les fotografies exposades. | ANA / C.A.

Per celebrar els seus 40 anys d’existència, la Creu Roja Andorrana realitza diversos actes. Un d’ells és una exposició de fotografies que va inaugurar ahir a la planta 0 de l’illa Carlemany. El president de l’entitat, Josep Pol, es congratulava d’aquesta efemèride que, segons ell, «ha de fer sentir orgull a tota la ciutadania andorrana».

La mostra està formada per un total de setze fotografies que tenen com a protagonistes els que van ser els primers membres de la Creu Roja al Principat. «És un petit homenatge als primers socis i als primers voluntaris», va explicar Pol, que va recalcar la importància del paper del soci.

A l’exposició fotogràfica, que estarà a l’illa Carlemany durant una setmana, es poden veure instantànies de diferents èpoques, com el primer grup de socorristes de l’entitat, que daten de l’any 1985 i diferents treballs que han portat a terme els voluntaris de la institució, que actualment són més de dos-cents. Les fotografies estan situades en dos plafons de fons negre que donen molta més amplitud a les imatges mostrades.

PUBLICITAT
PUBLICITAT