PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno conclou 39a a la Copa d’Europa de Sarntal

L’esportista tricolor es queda a 0.33 segons de puntuar al supergegant

Per Albert Ortega

Cande Moreno durant un supergegant, aquesta temporada.
Cande Moreno durant un supergegant, aquesta temporada. | FAE

L’esquiadora d’alpí, Cande Moreno, va signar una 39a plaça al supergegant de la Copa d’Europa de velocitat disputada ahir a la localitat suïssa de Sarntal. Així, es va quedar a només 0.33 segons d’assaltar la 30a posició a la classificació i, per tant, de sumar punts. 

En aquest sentit, l’esportista del Principat va realitzar un temps de 1.15,71 minuts, a 2,93 de la guanyadora de la prova, l’austríaca Nadine Fest, qui va assolir un temps d’1.12,78. A més, Moreno va compartir temps i posició amb la italiana Sofia Pizzato i l’eslovena Ana Bucik.  Pel que fa a les proves que se celebraran avui, Moreno tornarà a tenir una gran oportunitat d’aconseguir resultats positius al supergegant i la combinada alpina.

Supergegant Sella Nevea

D’altra banda, ahir també es va disputar una nova cursa de velocitat a l’estació italiana de Sella Nevea amb representació tricolor. Així, Matías Vargas va aconseguir entrar entre els deu primers classificats i va assolir una setena posició. Amb un crono de 1.14,76 minuts, va finalitzar a 1.67 del vencedor, l’eslovè Miha Hrobat (1.13,09).

Durant la prova, Vargas va haver de lluitar molt en un escenari complicat. Tot i això, va demostrar la seva competitivitat per situar-se entre els millors esquiadors de la prova. Per la seva part, Kevin Courrieu va acabar 56è amb 1.18,60, a 5.51 del primer classificat. 

Per últim, dimecres i ahir es van disputar dos eslàloms FIS a la localitat suïssa de San Bernardino amb la presència de Xavi Salvadores al portilló de sortida. Així, si dimecres no va poder completar la competició, ahir l’andorrà va estar 15è amb 1.37,95, a 2.51 del vencedor, el suís Joel Luetof (1.35,44).
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT