PUBLICITAT

Andorra la Vella construirà una plaça volada a Príncep Benlloch

Pensada en dues altures, connectarà amb el carrer de Tobira

Per Tatiana Navarro

La zona on es construirà la nova plaça
La zona on es construirà la nova plaça | MARICEL BLANCH

El comú d’Andorra la Vella va començar ahir els tràmits per construir una plataforma a la part alta de l’avinguda Príncep Benlloch, a l’altura del número 41, on s’hi encabirà una plaça pública estructurada en dos nivells. Tal com va sortir publicat al BOPA, el concurs públic obert a empreses nacionals preveu la construcció d’un espai que connectarà la via amb el carrer de Tobira. 

Sobre el terreny, que el consistori ha llogat a la propietat per un període llarg de temps, s’hi assentarà una plaça oberta amb bancs i altres elements decoratius a la part de dalt. La part inferior encabirà un parc infantil format per gronxadors i diversos jocs, així com una cobertura de cautxú per preservar la seguretat. Les obres començaran a l’abril i es preveu que estiguin enllestides al juny.

Les obres de remodelació van en sintonia a les accions preses en els darrers mesos pel comú de la capital per remodelar l’avinguda Príncep Benlloch i fer-la més atractiva tant per als veins com per als visitats, afavorint la reactivació econòmica de la zona. Iniciatives que van començar amb la inauguració de l’ascensor de La Quirola, al juny del 2018, connectant l’avinguda amb la Baixada del Molí. A aquest punt se li va sumar el trasllat de la seu del departament de Social al número 59 o l’embelliment de l’avinguda durant la primavera passada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT