PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jelínek creu que la finestra FIBA pot ser positiva

El tricolor espera estar totalment recuperat després del seu procés víric

Per Miquel López-Egea

David Jelínek i Bandja Sy al ‘Champions for Unicef’.
David Jelínek i Bandja Sy al ‘Champions for Unicef’. | BCA

David Jelínek, que es va perdre la Copa del Rei per un procés víric, creu que l’aturada per les finestres FIBA pot ser positiva per recuperar-se. En aquest sentit, el jugador tricolor va indicar que «al final, una aturada en general pot servir per canviar de pensament, jo estava fora i podré recuperar-me». «Pot venir bé però no hem de perdre la competitivitat en el que ens espera, perquè és el darrer tram de la temporada en el qual ens estem jugant entrar als play-off», recordava i destacava que «el descans ens va bé però hem de seguir treballant per estar allà per als partits, quan toqui, per poder lluitar pel darrer objectiu que és entrar als play-off».

Per un altre costat, va subratllar que «el resultat a la Copa del Rei, en general, és molt bo». «És la segona en els quatre anys que porto aquí, no és només entrar-hi, però ho vam aconseguir i els nois van guanyar el partit dels quarts i lluitar a les semifinals», valorava, encara que destacava que «no van acabar com ens agradaria, el resultat està molt bé». «Potser va faltar una mica de benzina en el segon matx però és un bon resultat», afirmava.

En aquest sentit, va desitjar «estar totalment recuperat» quan acabi la finestra. «Ja he començat a fer coses i els plans previstos són que pugui estar al màxim com estava abans i espero aconseguir-ho», revelava.

Per un altre costat, Guille Colom, va comentar que aquesta finestra «arriba en un bon moment per desconnectar, la Copa ha estat una gran competició per haver arribat a les semifinals i amb molta adrenalina però va venir una derrota». «Una setmana per desconnectar no va malament i per recuperar una mica, per tornar amb força pel Gran Canària», reiterava i recordava que «ha de ser un partit clau, com tots en aquesta lliga». «Anar als play-off és molt bonic. És el més difícil de tot perquè és tota la lliga i hi ha equips com el Baskònia o el Màlaga que estan demostrant que poden acabar a dalt tranquil·lament i haurem d’aguantar com puguem», subratllava.

Espanya i Sèrbia s’estrenen

En aquest sentit, Tyson Pérez i Nacho Llovet estan concentrats amb la selecció espanyola per disputar el camí cap a l’Eurobasket 2021, de manera que avui a les 17.00 hores s’enfrontaran a Rumanía a Cluj Napoca. Per una altra banda, la selecció de Sèrbia, que compta amb Dejan Todorovic, s’enfrontarà demà a les 18.00 a Finlàndia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT