PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cistelles solidàries pel Buthan

La causa solidària arriba a la seva sisena edició

Per Miquel López-Egea

Els pilots Pol Espargaró i Àlex Rins durant el ‘Champions for Unicef’.
Els pilots Pol Espargaró i Àlex Rins durant el ‘Champions for Unicef’. | Maricel Blanch

Un altre any, el  pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany es va omplir de personalitats de l’esport, del món de la política i de la societat andorrana, a més dels jugadors i directius del MoraBanc Andorra, per gaudir d’una jornada divertida i solidària: el Champions for Unicef, una trobada que serveix per recaptar diners pels nens del Buthan i que va arribar a la seva sisena edició.

Els esportistes no dubten a assistir a una trobada que aglutina el món andorrà de l’esport

En aquest sentit, el capità de la selecció, Ilde Lima, va explicar que «nosaltres ens divertim una mica i és per una bona causa». «Una trobada així fa gràcia perquè et trobes esportistes de primer nivell i gent de casa que no veus gaire sovint», comentava. Per la seva part, la pilot Margot Llobera va assegurar que «em sento molt privilegiada de poder venir aquí». «Aquest any he pogut venir, no vaig dubtar en fer-ho», va afegir per la fondista Carola Vila.

Així mateix, el pilot de MotoGP, Pol Espargaró, va comentar que «ha estat una data molt justa però perfecte, és divertit pels esportistes i especial per Unicef. Tots estem lligats per cobrir aquesta mena d’esdeveniment». A més, el tricolor David Jelínek va explicar que «és molt gran pel club i per la gent del país, ens unim tots aquí i la gent s’ho passa bé». «Estem molt contents perquè és molt maco, espero que ho repetim molt. No som un club normal perquè representem un país», va assegurar el capità del MoraBanc, Guille Colom.
D’altra banda, el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, va remarcar que «qualsevol moment és bo per fer esport i si a sobre hi ha una causa solidària, doncs encara t’animes més».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT