PUBLICITAT

Tres fons d’Andbank, els més rendibles del 2019

Formen part de la llista publicada per l'associació espanyola Inverco

Per El Periòdic

Seu central d'Andbank a Escaldes-Engordany.
Seu central d'Andbank a Escaldes-Engordany. | Andbank

L’àrea de gestió patrimonial d’Andbank, encarregada de la gestió dels patrimonis dels clients de l’entitat, ha situat tres dels seus fons entre els deu més rendibles durant el 2019 en el rànking publicat per l’associació espanyola d’institucions d’inverció col·lectiva i fons d’inversió Inverco, segons informa l’ANA.
El fons Merch-Oportunidades d’Andbank Wealth Management va registrar una rendibilitat rècord del 74,21% l’any passat: més de 24 punts per sobre del segon millor fons, també gestionat per Andbank, Merchbanc Sicav Global USD Per la seva banda, Merchfondo va situar-se en la sisena posició del rànquing d’Inverco, amb una rendibilitat del 41,61%.
Pel que fa a la gamma Sigma d’Andbank, els fons Sigma-IH Balanced i Merchbanc-RF Flexible han obtingut de mitjana quatre estrelles Morningstar al llarg de 2019 a càrrec del proveïdor líder de recerca independent per a inversions. El primer és el fons d’inversió mixta caracteritzat per la diversificació i adaptació als mercats. El segon aposta per la renda fixa amb un plantejament molt flexible, que li ha permès super els 150 milions d’euros de volum i obtenir un retorn del 6,03%.

PUBLICITAT
PUBLICITAT