PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ACB opta per no repetir el partit amb el San Pablo Burgos

L’acta de l’enfrontament es modificarà i es descomptarà el punt de Benite que no va entrar

Per Miquel López-Egea

Jeremy Senglin en el darrer partit contra el San Pablo Burgos.
Jeremy Senglin en el darrer partit contra el San Pablo Burgos. | acb Photo / B. B. Hojas

Finalment, el partit entre el San Pablo Burgos i el MoraBanc Andorra no es repetirà tot i les irregularitats que hi va haver, ja que es va comptar un punt de Vitor Benite que no va entrar i Frantz Massenat va seguir jugant tot i haver estat expulsat amb cinc faltes. En aquest sentit, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va donar a conèixer que l’ACB «modificarà l’acta amb el punt que sobrava» i va destacar que «són coses que no han de passar pel bé de la competició». «No saps quina afectació real hauria tingut, es fa molt difícil preveure quina influència hauria tingut perquè en el moment en què passa, encara queda partit per jugar», comentava i assegurava que «ens queda lluny i que hi ha poc recorregut amb el que puguem fer, hem de passar pàgina i intentar que no torni a passar». Per tant, no es presentarà cap recurs.

Respecte al futur que li augura ara a l’equip, va destacar que «hem vist de tot respecte a l’horitzó després de viure tan intensament una competició com la Copa del Rei i hem de veure com l’equip reacciona». «A vegades ha servit per anar cap amunt i altres, hi ha equips que han tingut una baixada d’ànims. Ho hem de gestionar en les dues setmanes pròximes i treballar sobre això, serà l’important, sobretot quan tornin els jugadors convocats amb les seves respectives seleccions», afirmava. Així mateix, va destacar que «el resultat ens esperona». «Jugar una semifinal queda en la nostra història i quan passin els dies veurem la magnitud del que ha fet l’equip», reiterava. 

Unicef i el MoraBanc volen superar la recaptació de l’any passat

Per sisè any consecutiu, el MoraBanc Andorra i Unicef organitzen el partit de bàsquet benèfic Champions for Unicef al pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany. La totalitat de l’import que es recapti amb el preu de les entrades anirà adreçat al programa que actualment Unicef està finançant a Bhutan. Aquest any volen superar 2.000 euros dels darrers anys, aprofitant que el públic voldrà veure els semifinalistes de la Copa del Rei en acció.

Aquests diners ajudaran a finançar una escola de la zona especialitzada a ensenyar el llenguatge de signes a tots els nens amb alguna discapacitat auditiva o de parla», va explicar la presidenta d’Unicef, Marta Alberch. «És una causa que ens encanta, és un esdeveniment clàssic», afegia el president del MoraBanc, Gorka Aixàs.

La jornada benèfica tindrà el mateix format que l’any passat. Es disputaran dos partits, a les 19.00 hores i a les 20.00 hores. El primer d’ells s’ha anomenat vintage i hi participaran personalitats polítiques del país com Josep Majoral, Rosa Gili, Laura Mas, Jordi Gallardo, Pere López o Joaquim Miró. Per altra banda, en el duel dels esportistes, a més dels jugadors del MoraBanc hi participaran personalitats com Ilde Lima, els germans Espargaró, Ludo Clemente, Margot Llobera, Purito Rodríguez, Mireia Gutiérrez, Carola Vila, José Joaquín Rojas, Juli Sánchez o Stefi Troguet. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT