PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno torna a puntuar a la Copa d’Europa

Cornella acaba en sisena posició als Nacionals Britànics després de fer una bona primera mànega

Per El Periòdic

Cande Moreno.
Cande Moreno. | FAE

Cande Moreno va tornar a puntuar a la Copa d’Europa de Crans Montana, a Suïssa. En el supergegant, va finalitzar en la 22a posició amb  un temps de 53,42 segons, a 1,85 de la vencedora, la suïssa Jasmina Suter, que es va imposar amb 51,57. Amb aquesta 22a posició, Moreno va sumar nou punts de la Copa d’Europa.

«La cursa s’ha disputat en un traçat més curt de l’habitual i amb unes temperatures molt altes», va explicar el seu entrenador Dejan Poljansek i va destacar que «tot ha fet que moltes de les corredores tinguessin problemes per fer una bona mànega». «Cande ha tingut dificultats a la part alta de la cursa. Al final, però, ha acabat en una bona 22 plaça», remarcava. 

Per un altre costat, Bormio va acollir ahir un eslàlom FIS i que a més formava part dels Nacionals britànics. Xavi Cornella va ser sisè, després que en la primera mànega finalitzés amb el quart millor temps. 

Si en la primera mànega va fer  47,11 segons, situant-se com a quart  temps, en la segona mànega amb 52,31 va perdre una mica de ritme que va afectar a la classificació final. Cornella va acabar amb 1.39,42, a 2,12 del vencedor, que va ser l’italià Giovanni Zazzaro, amb 1.37,30. Per la seva part, Bartumeu Gabriel no va poder completar la primera mànega.

PUBLICITAT
PUBLICITAT