PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve acaba 32è als 15 quilòmetres d’Östersund

Vila agafa experiència amb una 61a posició en el seu debut a la Copa del Món

Per El Periòdic

Irineu Esteve.
Irineu Esteve. | Montserrat Altimiras

El fondista Irineu Esteve va disputar ahir la segona cita de la Copa del Món d’Östersund (Suècia), on va finalitzar en la 32a posició en la cursa dels 15 quilòmetres clàssics persecució.

L’andorrà va marcar un temps de 37.44,9 minuts, a 2.54,1 del vencedor, que va ser el noruec Paal Golberg amb 34.50,8. Aquest temps el va situar en la 32a posició final. En la cursa d’ahir, el seu temps va ser el 38è. «Ha estat una carrera correcta, no ha pogut escalar cap posició, i n’ha perdut quatre, però penso que tal com ha anat la cursa, s’ha defensat bastant bé», va explicar l’entrenador Joan Erola.

Bon paper de Vila/ Per una altra banda, en la segona prova de la Copa del Món de Carola Vila, l’andorrana va finalitzar 61a als 10 quilòmetres clàssics en persecució d’Östersund. Vila, amb el 59è temps de la cursa d’ahir, va finalitzar a la general, 61a. El seu temps va ser de 32.25,9 minuts, a 4.56,9 de la vencedora, la noruega Therese Johaug, que es va imposar amb 27.29,0. En aquest sentit, Erola va comentar que «penso que ha corregut bé, per a ella és una experiència que li ha anat molt bé». «Ha fet la Copa del Món, estem darrere, però no ha desentonat dins del club de Copa del Món, ha fet uns temps bastants raonables, i estem contents. Ara toca preparar els Mundials sub-23, que és l’objectiu més important», destacava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT