El Reial Madrid destrossa l’Unicaja i no dona opcions

Els botxins dels tricolor no poden contra un rival absolutament superior

El Reial Madrid, campió de la Copa del Rei.
El Reial Madrid, campió de la Copa del Rei. | ACB Photo

L’Unicaja, el botxí del MoraBanc Andorra, i el Reial Madrid, es van enfrontar ahir en la final de la Copa del Rei. Els de Pablo Laso no van donar opcions als locals i amb un recital es van proclamar campions amb un resultat de 68 a 95. El duel va començar amb el Madrid per davant, mostrant un fort nivell, de manera que en el primer quart ja van aconseguir un avantatge interessant, sobretot gràcies al recital que van fer durant tot el duel Facu Campazzo i Jaycee Carroll. D’aquesta manera, amb el Madrid fent un joc immaculat i passant per sobre dels locals, al final del primer quart el resultat era de 13 a 26, després d’un joc demolidor.

En el segon quart, els madrilenys van començar molt agressius, ampliant les distàncies. Tot i això, gràcies a Dario Brizuela, els locals van retallar distàncies amb el pas de minuts per reduir els danys, però no va ser per a res perquè el resultat a la mitja part era de 28 a 43.

A la represa, el duel va seguir el mateix tarannà, amb els de Pablo Laso buscant el títol amb claredat, ja que van recuperar el màxim aventatge de l’enfrontament i van ampliar les diferències. Els de Luis Casimiro necessitaven un miracle per guanyar. Al final del tercer quart el resultat era de 42 a 68.

En el darrer quart, els locals ja no van poder fer res per superar al Madrid i davant d’un rival superior, el partit va consistir a minimitzar els danys. Per tant, el Madrid va sumar un nou títol.