PUBLICITAT

Encamp

L’Andorra visita Vila-real després de cinc jornades sense guanyar

Els de Gabri Garcia buscaran la victòria en un camp molt difícil per recuperar posicions a la lliga

Per Miquel López-Egea

L’FC Andorra entrena al Prada de Moles abans del partit contra el Vila-real B.
L’FC Andorra entrena al Prada de Moles abans del partit contra el Vila-real B. | @fcandorra

L’FC Andorra té l’oportunitat aquest cap de setmana de sortir de la mala ratxa de cinc jornades sense conèixer la victòria i ho pot fer al camp del Vila-real B. Els del Principat, per això, no ho tindran fàcil davant d’un filial molt potent, que se situa tercer a la lliga, a més s’ha de tenir en compte que Gabri García no podrà comptar amb tres peces molt importants del seu equip: Rubén Bover, que és baixa per sanció, i Javi Martos i Adri Vilanova, amb problemes musculars. Raul Feher i Fede Bessone, per tant, hauran de ser els encarregats de suplir-los, de manera que els tricolor tenen alternatives. Per altra banda, Víctor Casadesús, podria estar totalment recuperat.

«En aquests moments, és quan millor hem d’estar els entrenadors i transmetre aquesta seguretat que podem canviar les coses. No és el millor moment pel que fa a resultats o per joc», manifestava Gabri i recordava que «sabíem que això passa a tots els equips i a tots els nivells, pots caure en males ratxes, és el que ens està passant a nosaltres». «Estem intentant canviar-ho com abans millor, anímicament no diré que estem molt bé però estic convençut que això es pot canviar. Quan els jugadors tenen el convenciment és qüestió d’un bon resultat per tornar a la dinàmica positiva», subratllava.

Així mateix, va remarcar que la ratxa de cinc partits sense guanyar «és per estar alerta». «Hem tingut bons resultats a la primera volta, ens hem acostumat a veure l’equip o guanyant o traient bons resultats. Hem estat els culpables que ara tinguem aquest pensament», aclaria i recordava que «podem estar a una posició amb possibilitats d’enganxar-nos», però que «l’objectiu principal és aconseguir els 42 punts, que serà on estarà la permanència, és l’objectiu de l’any». «Ens volem consolidar a Segona B, és una categoria molt bona i hem de recordar que vam fer un bon partit fa dues setmanes, per tant, hem de consolidar-ho i mantenir-ho, hem d’estar contents amb la nostra trajectòria però amb l’objectiu de consolidar-nos a llarg termini», insistia el tècnic.

En aquest aspecte, va recordar que en el duel contra l’AE Prat «teníem moltes esperances». «Cada setmana busquem el punt d’inflexió que ens faci canviar la línia. Aquest és un camp difícil, un equip que no perd a casa. Les estadístiques i els números hi són però confiem a poder-los canviar perquè s’ha de trencar la dinàmica», afegia.

Respecte al rival va considerar que «és el millor filial de la categoria, un conjunt que de seguida vam veure que estaria a la part alta». «Està enganxat a les posicions de play-off i té una dinàmica totalment oposada a la nostra, sobretot després del partit que van fer contra el Barça, són molt potents i tenen bons jugadors», afirmava, tot recordant que «estem en un grup molt difícil».

PUBLICITAT
PUBLICITAT