PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El futur prometedor del tennis taula

Hugo Fernández tan sols fa quatre mesos que juga però ja ha demostrat ser una promesa

Per Miquel López-Egea

Hugo Fernández.
Hugo Fernández. | FATT

El tennis taula del país té una base molt potent i està generant un conjunt de joves promeses que poden arribar molt lluny. En aquest sentit, Toni Martínez, del CTT Valls del Nord, va assegurar que «la situació és espectacular, tenim a dos nens que estan a l’elit europea com l’Oriol Martínez, de nou anys i que està entre els millors al continent, o la Salomé Lepont, que ara mateix que és la número u de França i té deu anys». «Estem fulminant Europa», reiterava.

Aquesta situació es deu a la bona feina que està fent la Federació Andorrana de Tennis Taula (FATT) amb el seu projecte escoles, que a partir d’un programa implantat a totes les del país, han aconseguit fer una lliga entre els centres educatius que ha permès detectar «nens que veiem amb ganes i que els agrada, els diem que poden venir a provar a un club, on hi ha entrenaments més seriosos». «El futur està a la base», remarcava.

En aquest sentit, un d’aquests casos és el de l’Hugo Fernández, jugador de deu anys del CTT Valls d’Andorra i que amb tan sols quatre mesos practicant aquest esport ja s’ha emportat algun títol com l’Open d’edats de Borges Blanques.

«Vaig començar a l’escola i el meu entrenador em va dir que podia venir al club, ho vaig provar i vaig decidir quedar-me», va comentar Fernández i va reconèixer que «el que més m’agrada són els entrenaments, que em serveixen per millorar». «De gran m’agradaria competir en aquest esport», reconeixia i destacava que «ara vull quedar entre els vuit primers de Catalunya per anar al Campionat de Catalunya». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT