PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vargas acaba 37è a la Copa d’Europa de Sella Nevea

Moreno es queda fora en el descens celebrat a Crans Montana

Per El Periòdic

Matías Vargas.
Matías Vargas. | FAE

Sella Nevea (Itàlia) va acollir ahir el segon supergegant de la Copa d’Europa de velocitat masculina en la qual Matías Vargas va acabar 37è. L’andorrà va marcar un crono d’1.17,40 minuts, a 4,26 segons del guanyador, que va ser el francès Mathieu Faivre, amb un temps d’1.13,14. Avui es disputa un nou supergegant i la combinada alpina.

Per un altre costat, ahir es va disputar el descens de la Copa d’Europa de Crans Montana, a Suïssa. Cande Moreno no va poder completar la baixada. L’esquiadora andorrana va fer una cursa en la qual estava marcant bons temps. En el primer intermedi se situava entre les 20 primeres, però just després va agafar un forat i es va sortir del traçat. La prova va ser guanyada per l’austríaca Nadine Fest, amb un registre d’1.14,79. Demà es disputarà una nova prova d’aquesta Copa d’Europa.

«He començat bastant bé, al primer intermedi anava 17a i després he agafat un forat i he caigut, tot i que no del tot», va comentar i va destacar que «m’he aixecat, però he sortit. Tinc una altra oportunitat i espero poder aprofitar-la».

Així mateix, també es va disputar l’última de les proves previstes per a l’OPA Cup que s’ha celebrat a l’estació catalana de Vaquèira. L’equip andorrà no va superar la ronda que tenia contra els Estats Units. En aquest sentit, van entrar en acció els quatre components de l’equip nacional. En dones, Clàudia Garcia i Nàdia Bernat van guanyar els seus duels contra les nord-americanes, però en homes no van poder fer el mateix Pere Cornella i Pirmin Estruga. Al final, l’empat es va desfer amb la diferència de cronos entre els dos equips, que va determinar finalment que el passi a la següent ronda era per als Estats Units.

PUBLICITAT
PUBLICITAT