PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Colom afirma que ‘el campo atrás’ està oblidat

Bogris assegura que vol guanyar al MoraBanc per tercera vegada

Per Miquel López-Egea

Guille Colom i David Walker abans de marxar.
Guille Colom i David Walker abans de marxar. | BCA

El capità del MoraBanc Andorra, Guille Colom, va explicar ahir abans de marxar cap a Màlaga que «l’ambient de la Copa del Rei sempre és molt il·lusionant». «Per un país com el nostre és molt important anar-hi, la darrera vegada va ser molt especial. Penso que la gent té moltes ganes i està motivada, hem de valorar el que estem fent. Vam pujar fa poc i ara estem lluitant pels play-off i per la Copa», remarcava i destacava que «sembla que a vegades no es valora però és molt difícil ser-hi, hem d’anar a gaudir, amb molta ambició».

En aquest sentit, va explicar que l’edició de 2017 «està oblidada». «Vam fer la nostra feina i quasi donem un cop de puny sobre la taula», va comentar i va assegurar que «volem guanyar al Tenerife, sabem que estan en plena forma i que tenen una gran dinàmica, però sabem el que hem de fer i la il·lusió que tenim». «El nostre públic ens donarà molt suport, espero que ens animin», desitjava. «Estem amb moltes ganes i molta il·lusió», reiterava. Per un altre costat, va puntualitzar que la baixa de David Jelínek «és sensible per a nosaltres perquè al final és un gran jugador i perillós». «Però hem demostrat que som un equip llarg», afegia.

Bogris, motivat

L’extricolor que milita al Tenerife, Georgios Bogris, va explicar ahir que «segur que ells estan motivats però nosaltres encara més després de guanyar la Intercontinental». «És un equip que té molts bons jugadors però aquest any ja els he pogut guanyar dues vegades (una amb el Promitheas Patras i una altra amb el Tenerife) i vull seguir així», afirmava. També va destacar que Moussa Diagne «sempre està tractant de finalitzar, és capaç de fer coses espectaculars que agraden molt a la seva afició».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT