PUBLICITAT

Andorra la Vella

Jelínek no podrà jugar el primer duel a Màlaga per un procés víric

El txec, si millora, podria viatjar divendres i tenir minuts si el MoraBanc es classifica per a les semifinals

Per Miquel López-Egea

Jugadors de la base del MoraBanc i membres de la Penya Tricolor al Poliesportiu, ahir.
Jugadors de la base del MoraBanc i membres de la Penya Tricolor al Poliesportiu, ahir. | MARICEL BLANCH

Els jugadors del MoraBanc Andorra es mostren molt optimistes de cara a la Copa del Rei i no renuncien a res. El primer objectiu que els del Principat tenen al cap és vèncer a l’Iberostar Tenerife, però ho hauran de fer sense David Jelínek, que està patint un procés víric i no podrà viatjar amb els seus companys, almenys,  fins al divendres, de manera que, en cas de classificar-se per a les semifinals, podria tenir minuts. Per tant, el jugador del filial, Rai Carrasco, viatjarà avui amb l’equip a Màlaga.

En aquest sentit, Dejan Musli, va comentar que «estem en un bon moment, hem fet molt bons partits». «Tenim una molt bona oportunitat, anem a jugar al 100% i a guanyar. Mai sabem quin és l’objectiu perquè és tan sols un partit, veurem què passarà», afegia. Així mateix, va destacar que la baixa de Jelínek «és una mala notícia perquè necessitem a tots els jugadors». «Si fem una defensa dura, tenim moltes oportunitats per guanyar», remarcava.

Moussa Diagne, per la seva part, va destacar que «veig l’equip molt bé perquè no hem abaixat els braços després de perdre al Top16». «Hem seguit treballant, hem complert fins al final. L’objectiu és guanyar al Tenerife i després ja veurem», destacava i aclaria que «espero que divendres sigui el nostre dia». Després de l’entrenament d’ahir, jugadors de la base tricolor i membres de la Penya Tricolor es van apropar al Poliesportiu per acomiadar-se i animar als jugadors.

Així mateix, l’exentrenador del MoraBanc Andorra i actual del San Pablo Burgos, Joan Peñarroya, va assegurar a l’enquesta que fa l’ACB que el conjunt del Principat s’emportarà la Copa del Rei.

PUBLICITAT
PUBLICITAT