Ponce inicia curs amb un tercer lloc

El corredor de l’MVK*12 puja al podi al Trofeu Saint Féliu d’Avall celebrat a Perpinyà

El ciclista de l’MVK*12, Samu Ponce.
El ciclista de l’MVK*12, Samu Ponce. | MVK*12

L’MVK*12 va viure aquest cap de setmana una estrena positiva de la temporada en una cursa de preparació de cara al nou curs, de manera que Samu Ponce va acabar dissabte tercer al Trofeu Saint Féliu d’Avall a Perpinyà. Va ser una cursa força ràpida des de l’inici on fins a l’arribada del port no es va fer l’escapada bona. Ponce va poder marxar amb dos corredors més a falta de 30 quilòmetres de meta per jugar-se la victòria a l’esprint final, assolint la tercera posició. «Estic content de començar d’aquesta forma l’any i de donar un bon resultat a l’equip», va comentar el ciclista.

L’endemà, l’equip es va desplaçar a La Bisbal d’Empordà per disputar la Social de la Bisbal sobre un circuit força tècnic de 18 quilòmetres, en el qual li van donar cinc voltes. Tot apuntava a una arribada a l’esprint i així va ser perquè a mesura que avançava la cursa el pilot anava perdent efectius. Finalment 40 corredors es van jugar la victòria a l’esprint «sense córrer gaire risc», va explicar Ponce, que va acabar en 24a posició i va ser el setè en elit. A més a més, Guillem Sánchez i Miquel Martínez van ser 35è i 36è respectivament. «Hem fet una bona feina d’equip en el primer cap de setmana de curses de preparació de cara a l’inici de temporada que tindrà lloc a Almagro, Ciudad Real, en el prestigiós Memorial Sanroma els dies 22 i 23 de febrer, en el qual se citen els millors equips espanyols de la categoria», va valorar l’equip en un comunicat.