PUBLICITAT

Encamp

Pons continua mostrant el seu domini a les GSeries

La climatologia dificulta als operaris i als pilots el desenvolupament de la prova

Per Albert Ortega

Xevi Pons al seu vehicle durant la prova, aquest cap de setmana.
Xevi Pons al seu vehicle durant la prova, aquest cap de setmana. | GSERIES

La Crèdit Andorrà GSeries va superar ahir l’equador de la competició després de disputar-se les tres primeres cites i demostrar, de nou, que tot està per decidir. Així, fins i tot en la categoria reina dominada per Xevi Pons, la GS, la classificació provisional es manté sense grans diferències, ja que el pilot va tornar a guanyar, però Miquel Socias el segueix de ben a prop amb 160 punts, només a 21 de Pons.


En aquesta línia, en la Final A no va haver-hi sorpreses i Pons va superar a Ferran Pujol en el duel per al triomf. No va succeir el mateix en la Final B, on Solans no va poder mantenir a ratlla a Miquel Socias. L’actual campió de la categoria va aconseguir el triomf parcial i es va situar en la segona posició d’aquesta G3. Tanmateix, Pons va comentar que «ha sigut un traçat molt de ral·lis, en el qual he estat molt còmode.

Després de tres triomfs, hem de continuar lluitant. No hi ha opció a l’error, els rivals continuen estant a prop». Pel que fa a la categoria GIAND, no va haver-hi sorpreses i Dani Sordo va dominar la categoria al guanyar amb claredat als pilots que habitualment lluiten pel podi de la categoria. En el cas de la prova de 2RM, el pilot andorrà Carles Porté va dominar les mànegues en les quals hi havia punts en joc i va aconseguir un triomf ajustat que el va situar com a líder en la provisional de la categoria. Per últim, entre els Car Cross, Ángel Moñino va prendre el lideratge en la qualificativa i ja no el va deixar fins al final per aconseguir, així, el títol de la prova.
 

El temps, gran enemic

Per a preservar al màxim l’estat de la pista, els organitzadors van decidir retardar dues hores l’inici de la competició, és a dir, a les 19.00 hores es van iniciar les mànegues lliures que es van disputar a cinc voltes com estava previst. Perquè el timing no s’allargués fins a altes hores de la matinada, es va decidir disputar una única final a vuit voltes i amb doble puntuació. El pròxim cap de setmana es disputarà la G4 per començar a definir les classificacions del certamen. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT