PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Competició entrarà d’ofici per les errades arbitrals al Burgos-MoraBanc

Massenat va continuar jugant amb cinc personals i Benite va sumar un punt inexistent

Per Albert Ortega

Frantz Massenat en una jugada d'atac.
Frantz Massenat en una jugada d'atac. | ACB PHOTO / A. MARTÍN

El MoraBanc va perdre un partit clau contra un rival directe pel play-off, el San Pablo Burgos (94-88) a la seva pista, però la ressaca del duel va desvetllar dues accions sorprenents que van condicionar el final de l’enfrontament. A més, l’ACB va comunicar ahir que entrarà d’ofici amb l’objectiu d’analitzar la situació.

D’aquesta manera, l’usuari de Twitter, Chema de Lucas, va descobrir dues errades greus per part dels àrbitres i dels comissaris de taula, ja que cap dels jutges es va assabentar que Frantz Massenat va continuar a la pista després de cometre la seva cinquena falta personal ni que el tir lliure fallat per part de Vitor Benite va acabar pujant a l’electrònic. Un fet que va enfurismar als aficionats dels dos equips a les xarxes socials i que no va trigar a aparèixer en diversos mitjans de comunicació espanyols amb fortes crítiques pel sector arbitral després de les accions mencionades.

Final condicionat

En aquesta línia i a falta de 3.33 minuts pel final d’un ajustat duel, els membres de la taula ni els àrbitres van observar que la cistella del brasiler, Vitor Benite, per posar al San Pablo Burgos amb un avantatge de deu punts sobre els tricolors no havia entrat malgrat aparèixer al marcador i a l’acta final del partit. D’altra banda, l’autor d’aquesta falta personal va ser el tricolor Frantz Massenat. 

Així, l’acció significava la cinquena penalització i, per tant, l’exclusió, però Massenat va continuar a la pista del Coliseum fins a completar dues jugades més fins al següent temps mort del matx on ja sortir de la pista. A més, en aquestes dues accions, el nord-americà va assistir a Dejan Todorovic per encistellar un triple.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT