PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maeva Estévez assoleix la segona posició a Colere

Per Albert Ortega

Maeva Estévez al podi d'Itàlia.
Maeva Estévez al podi d'Itàlia. | FAE

Maeva Estévez va tornar a competir un mes després i va aconseguir una segona plaça en la cursa FIS de l’estació italiana de Colere en la prova de surf de neu. D’aquesta manera, Estévez ha tornat a la competició de la millor manera possible a l’obtenir un podi al territori transalpí.

En aquest sentit, Estévez va ser segona a quarts i a la semifinal, mentre que a la final es va situar quarta fins que va anar millorant per col·locar-se segona amb la caiguda d’una rival en plena cursa. Així, Estévez va declarar que «el circuit era molt perillós, la consigna del dia era no fer-se mal. Estic contenta».

Carla Mijares

En el cas de l’esquí alpí, Carla Mijares va aconseguir ser cinquena en el segon eslàlom FIS de l’estació francesa de Saint Jean d’Aulps, el que li va permetre situar-se com a guanyadora de la categoria sub18.

L’esquiadora andorrana va signar un temps de 1.31,39 minuts a 2.68 de la vencedora, la francesa Josephine Forni, que es va imposar amb 1.28,71. Així, Mijares va millorar la seva puntuació FIS i passa de 46.88 punts a 47.55.

PUBLICITAT
PUBLICITAT