PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Casabella conclou 36è a la vertical de Jennerstier

En categoria júnior, Prat finalitza a Alemanya a la 14a posició

Per Albert Ortega

Els membres de la delegació andorrana a Alemanya, ahir.
Els membres de la delegació andorrana a Alemanya, ahir. | FAM

La selecció nacional del Principat va disputar ahir la cursa vertical, en la que va ser la primera de les tres proves que disputarà aquests dies a terres teutones. Així, Marcel Prat va aconseguir el millor resultat de la delegació andorrana amb una 14a posició en categoria júnior amb un temps de 23.13 minuts, a 3.4 minuts del primer classificat, Aurélien Gay. D’aquesta manera, el jove esportista va sumar 18 punts a la Copa del Món.

D’altra banda, Sergi Casabella va aconseguir la millor classificació en categoria sènior, una 36a posició, amb un temps de 22.13 minuts, a 2.92 minuts del líder de la cursa, el suís Marti Werner. En aquesta línia, Carles Serra va ser el 46è amb un temps de 22.52 i per la seva part, David Albos va quedar 48è amb un temps de 23.03.

Per tant, cap dels tres va sumar punts per la Copa del Món en aquesta etapa celebrada a la Jennerstier. Els esquiadors van afrontar un recorregut vertical de dos quilòmetres i dos-cents metres, amb un desnivell positiu de cinc-cents metres.

Pel que fa a Gerber Martín, el membre de la Federació de Muntanyisme no va poder participar en la cursa vertical, ja que va partir un refredat i no es trobava en condicions òptimes per demostrar el seu millor nivell. 

La prova més exigent

Avui dissabte tindrà lloc la competició més dura i llarga dels tres dies: la cursa individual. Així, els participants masculins hauran de fer front a set km i dos-cents metres de distància amb cinc pujades, quatre baixades i un desnivell acumulat de quasi 1.700 metres. Finalment, diumenge arribarà el torn de l’última prova, un sprint basat en un circuit de 700 metres de distància i un desnivell positiu de 83m.

PUBLICITAT
PUBLICITAT