PUBLICITAT

Encamp

L’FC Andorra recupera Forgas per vèncer al cuer de la lliga

Des que el davanter va caure lesionat, el conjunt tricolor només ha marcat tres gols en sis partits

Per Albert Ortega

33 Riverola asssiteix a Casadesús perquè marqui en el matx al Prat.
33 Riverola asssiteix a Casadesús perquè marqui en el matx al Prat. | Xavi Tamurejo

Prada de Moles viurà avui un duel de necessitats entre un equip que somia a disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió i un altre conjunt que vol sortir de la part baixa de la taula per allunyar-se de l’infern de Tercera Divisió. 

Per aquest objectiu, l’FC Andorra recupera al seu atacant més decisiu, Ernest Forgas, després que el davanter hagi entrenat tota la setmana amb el grup. En aquest sentit, l’atacant porta 8 dels 22 gols del conjunt tricolor, el que significa un terç del total aconseguit durant aquesta temporada. En canvi, des que va caure lesionat, els homes de Gabri només han marcat tres goles en sis partits.

Pel que fa a la situació de l’equip del Principat, el tècnic tricolor, Gabri García, va apuntar que «ho hem repetit durant tota la temporada. Sembla que amb 37 punts estiguem molt lluny, però la quarta posició només està a tres». En aquesta línia, Gabri va recordar que guanyar fora de casa a aquesta categoria és un repte, ja que «costa molt i a més, a casa, tothom perd en aquesta fase de la temporada».

Trencar la ratxa

D’altra banda, el tècnic va revelar que «si aquesta ratxa d’una victòria, tres empats i una derrota és la pitjor que hem tingut, crec que és per estar bastant tranquil». De fet, Gabri va compartir que «perdre només un partit ens ha de donar tranquil·litat. Tant de bo guanyéssim sempre, però estem tractant de millorar diversos aspectes».


El rival

L’AE Prat visitarà el Prada de Moles després d’estat a punt de guanyar a un dels pesos pesants de la lliga, el Barça B, i de protagonitzar una reacció per tractar d’abandonar el pou. Així, Gabri va avisar de la dificultat de tombar a un rival que a domicili ha tret 12 punts dels 17 que suma en tota la competició.

Per tant, l’entrenador va destacar que «el Prat es troba més còmode fora de casa pel seu estil de joc i és un molt bon visitant». Gabri va indicar que els potablava «ja ens van guanyar durant la pretemporada. A més, continuen amb l’entrenador amb qui van pujar i s’han reforçat a l’hivern». El conjunt del Principat comptarà amb tots els seus homes disponibles.

PUBLICITAT
PUBLICITAT