PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aguareles obté el desè lloc a la Copa d’Europa de la Clusaz

Carla Mijares torna a repetir plaça entre les deu millors classificades

Per Albert Ortega

Carles Aguareles durant una prova de la Copa d’Europa.
Carles Aguareles durant una prova de la Copa d’Europa. | FAE

El freestyler andorrà, Carles Aguareles, no va poder tornar a repetir la seva setena posició obtinguda a les classificatòries i va quedar desè a la final de la Copa d’Europa celebra a la Clusaz, a França. 

D’aquesta manera, el del Principat suma 26 punts més al campionat europeu, mentre que els tècnics van declarar que l’esportista tricolor va realitzar «una molt bona competició amb un nivell molt alt».

D’altra banda, Carla Mijares va quedar setena a l’eslàlom FIS dut a terme a l’estació francesa de Saint Jean d’Aulps. Així, amb un temps de 1.31,45 minuts la del Principat va estar a 2,13 segons de la guanyadora de la prova, la francesa Doriane Escane, qui va realitzar un gran temps per confirmar el seu destacat estat de forma, amb un 1.29,32. 

En aquesta línia, l’esportista d’esquí alpí acumula fins a vuit carreres entre les deu millor classificades des que va començar la temporada de competició a Argentina a finals de setembre. Per un altre costat, avui se celebrarà un segon eslàlom a la mateixa estació d’ahir, el que suposarà una nova oportunitat perquè la jove andorrana pugui augmentar el seu reguitzell de bons resultats i afegir més experiència i rodatge a la seva bona campanya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT