PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aguareles, a les finals de la Copa d’Europa

El setè lloc del ‘freestyler’ li permet disputar avui el trofeu a la Clusaz, mentre que en alpí Moreno va ser 33a

Per Albert Ortega

Aguareles abans de disputar la prova.
Aguareles abans de disputar la prova. | FAE

El freestyler andorrà, Carles Aguareles, es va classificar ahir per les finals de la Copa d’Europa de la Clusaz, a França. Així, gràcies a la seva setena posició en l’etapa amb 77,5 punts, el del Principat va realitzar una gran segona ronda per accedir al tancament del torneig que es disputarà avui. El rider amb millor temps va ser l’espanyol Alejandro Gómez amb un temps de 87,5 punts. 

Esquí alpí/Pel que fa a Cande Moreno, l’esportista va quedar 33a pocs punts de la zona de punts. En aquest sentit, després d’uns dies de mal temps que no van permetre tenir una activitat normal de competició, ahir per fi, tot i que amb condicions molt variables de vent, es va poder disputar el descens de la Copa d’Europa de Pila, a Itàlia. 

Si bé Moreno havia realitzat el quart temps als entrenaments a només 0,31 del millor registre de l’austríaca Lisa Grill, no va poder repetir-lo. En aquesta línia, Cande va indicar que «hem fet una carrera amb sprint, dues mànegues. No és un perfil de pista que em va bé, ja que és molt plana i fàcil i a mi se’m donen millor les pistes complicades i tècniques».

PUBLICITAT
PUBLICITAT