PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La Festa del Nòrdic vol unir Naturlandia amb Sant Julià de Lòria

La prova se celebrarà els dies 15 i 16 de febrer i el circuit comptarà amb menys distància i més desnivell

Per El Periòdic

Diana Sánchez, Josep Majoral i Gaspar Pellicer.
Diana Sánchez, Josep Majoral i Gaspar Pellicer. | ANA / A. S.

La tercera edició de la Festa del Nòrdic, que se celebrarà entre els dies 15 i 16 de febrer, té com a objectiu mostrar la possibilitat d’apropar Naturlandia a la parròquia de Sant Julià de Lòria, tal com va indicar el cònsol major, Josep Majoral, indicant que «som la referència de l’esquí de fons al país».

En aquest sentit, la consellera de Turisme i Esports, Diana Sánchez, va indicar, que igual que en les passades edicions, les activitats esportives es realitzaran a la cota 2.000 de Naturlandia. A més, va comentar que «esperem com a mínim igualar les xifres de participants dels altres anys», que van oscil·lar entre els 226 i els 237 corredors.

Per últim, segons va detallar Gaspar Pellicer, membre de l’organització de l’esdeveniment, el dia 16 es realitzarà la 30a Marxa Andorra Fons amb tres sortides: la de 14 i 10 quilòmetres, la familiar i la de 5 km. Com a novetat, el circuit de la marxa és diferent del dels altres anys. «Hem reduït els quilòmetres perquè enguany ho farem en un circuit amb desnivells importants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT