PUBLICITAT

Andorra la Vella

Tyson Pérez es veu a la final de la Copa contra el Madrid

L’aler-pivot tricolor confia superar a l’Iberostar Tenerife, però també apunta que «no tenen cap punt dèbil»

Per El Periòdic

Bandja Sy i Tyson Pérez celebren una cistella crucial durant el duel contra el Movistar Estudiantes.
Bandja Sy i Tyson Pérez celebren una cistella crucial durant el duel contra el Movistar Estudiantes. | MARTÍN IMATGE / BCA

El jugador del MoraBanc Andorra, Tyson Pérez, va afirmar en una entrevista concedida a l’Agència EFE que està totalment segur que els del Principat poden arribar a la final de la Copa del Rei de Màlaga. Així, l’esportista d’origen dominicà va declarar que «crec que ho podem aconseguir si tots estem sans i posem la concentració com hem de fer-ho, segur que podem arribar a la final». 

Tot seguit, el jugador tricolor va aventurar-se a llançar un pronòstic per la final i va dir que «crec que el Reial Madrid arribarà a la final per l’altra part del quadre i nosaltres serem els que la jugarem».

Primer, Iberostar Tenerife

 L’aler-pivot també va analitzar el primer rival del MoraBanc Andorra per arribar a la final del torneig. En aquesta línia, Pérez va afirmar que «veig a l’Iberostar Tenerife un equip bastant sòlid. Té a un dels millors pivots de la competició com Giorgi Shermandini, però també a un dels millors bases, Marcelinho Huertas». 

De fet, Pérez va declarar que «tenen tot bastant cobert i no tenen cap punt dèbil. Serà un partit emocionant, però crec que ho podem guanyar al cent per cent i farem el possible perquè així sigui». 
Per últim, el jugador del MoraBanc va fer balanç de la temporada i el cinquè lloc actual «ningú s’ho esperava. Hem aconseguit victòries molt importants com la de Baskònia a Vitòria i la que vam assolir contra el Barça al Poliesportiu d’Andorra. Podem lluitar contra tothom».

Daniel Clark

Pel que fa al capítol d’entrades i sortides a la plantilla, el conjunt del Principat i Daniel Clark van donar per finalitzada la seva relació contractual, ja que l’acord signat amb el jugador anglès caducava ahir. Així, el britànic tanca la seva segona etapa a l’equip d’Ibon Navarro després d’arribar a Andorra a la 2015-16 i tornar-ho a fer en aquesta campanya a conseqüència de les baixes de Tyson Pérez, Moussa Diagne i Bandja Sy, tots homes claus a la pintura.

D’aquesta manera, Clark marxa després de disputar només cinc partits amb l’entitat tricolor; tres a la Lliga Endesa on va aconseguir una mitjana de 0,7 punts, 0,7 rebots i dos a l’EuroCup, amb una mitjana de 2,5 punts i 1,5 rebots.

PUBLICITAT
PUBLICITAT