PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra i la Creu Roja preparen un partit solidari

Les dues entitats col·laboraran conjuntament en diferents accions socials

Per Albert Ortega

Jordi Fernández i Francesc Destreé durant l’acte de presentació, ahir.
Jordi Fernández i Francesc Destreé durant l’acte de presentació, ahir. | MARICEL BLANCH

El nou conveni signat entre l’FC Andorra i la Creu Roja Andorrana oficialitza els lligams que uneixen a les dues entitats des de fa un parell de mesos en matèria de serveis preventius de socorrisme. D’aquesta manera, el conveni també busca reforçar els lligams i crear sinergies amb relació a diferents campanyes d’accions socials que volen dur a terme.

Així, si l’FC Andorra ja va participar en la campanya de sang organitzada a les escoles andorranes de segona ensenyança d’Ordino, Santa Coloma i Encamp amb la donació d’una samarreta i una pilota signades per tots els jugadors del primer equip i un abonament de mitja temporada, però ara vol fer un pas més. 

Tanmateix, el director general de la Creu Roja, Jordi Fernández, va declarar que «dins del marc d’aquest acord volem fer més coses. Tenim previst un partit solidari, encara que no sabem data». Això sí, Fernández va revelar que «gràcies a l’Andorra, estarem al partit de futbol on, a més dels serveis de primers auxilis, hi haurà un detall important».

Donació Solidària

En aquest sentit, el membre del consell administratiu tricolor, Francesc Destreé, va afirmar que «a la mitja part s’oferirà una cadira de rodes a la Creu Roja amb Albert Llovera de convidat». A més, Destreé va detallar la intenció dels de Prada de Moles amb l’entitat solidària, ja que des de la directiva «volem posar el club a disposició de la Creu Roja per fer accions socials conjuntament.».

Tot seguit, Fernández va revelar que «els jugadors de l’Andorra formaran part de l’acompanyament a la gent gran que acostumem a realitzar». Per últim, Destreé va confirmar que «tenim confiança en ells perquè hem assistit a com cuida a la societat andorrana, ho han demostrat durant aquests anys amb el seu treball».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT