PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Liverpool, a la recerca del Constel·lació Esportiva

Per Albert Ortega

Els homes de Jürgen Klopp celebren un gol en lliga.
Els homes de Jürgen Klopp celebren un gol en lliga. | Liverpool

El Liverpool, actual primer classificat de la Premier League anglesa, vol aconseguir una fita única en la història del futbol europeu del S. XXI, finalitzant la competició sense conèixer la derrota.

Així, el conjunt de Jürgen Klopp, amb 25 partits de lliga domèstica sense perdre, vol sumar-se al mític Constel·lació Esportiva. L’equip del Principat va aconseguir guanyar el trofeu nacional de la temporada 1999-2000 amb 71 gols a favor i una mitja de 5,92 per enfrontament.

D’aquesta manera, un dels integrants d’aquell conjunt i actual coordinador de la base del FC Andorra, Richard Imbernón, va parlar amb EL PERIÒDIC sobre què va significar aquell equip pel futbol del Principat. «El Constel·lació va ser l’equip que va fer un pas endavant pel futbol andorrà. Fins a aquell moment, la lliga era completament amateur i l’entitat va professionalitzar la competició».

Per últim, Imbernón va destacar que «hi havia una estructura seriosa darrere i un projecte de futur de disputar tornejos a Europa que, lamentablement, no va poder ser. Tinc grans records de la temporada». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT