PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’arquitecte de la nova perla esportiva

Joan Jiménez acompleix dues funcions molt complicades, la de pare i la d’entrenador

Per Albert Ortega

Vicky Jiménez després de guanyar el Grand Slam.
Vicky Jiménez després de guanyar el Grand Slam. | Open d\'Austràlia

La precoç carrera de Vicky Jiménez s’ha desenvolupat a diferents llocs, però sempre hi ha hagut un denominador comú sota la seva formació: el seu pare. Així, Joan Jiménez, qui en el seu dia va aconseguir ser el número 505 a la classificació ATP, ha format i entrena a la seva pròpia filla gràcies a la seva experiència com a tenista conjuntament amb Jordi Arrese, membre del cos tècnic de l’esportista del Principat.

D'aquesta manera, figures com l’exdirector tècnic de la Federació Andorrana de Tenis, Òscar Pons, van declarar que «ella sempre ha cregut en el que el seu pare li deia. Vicky Jiménez no és un producte del país ni de la Federació Andorrana de Tenis, és del seu pare». D’altra banda, Pons va destacar que «jo l’únic que li vaig aconsellar al Joan és que continués sent el seu entrenador malgrat saber que el binomi pare-entrenador és molt difícil, però ell ha tingut molta fe en ella i han treballat de valent». 

En aquest sentit, Pons va revelar que «el seu pare no va pensar mai a desvincular-se d’ella totalment, però sí en agafar oxigen una temporada». Finalment, però, Pons va apuntar que «ella demanava que el seu pare seguís, així que després de molts esforços crec que aquesta és la clau del seu èxit, que han continuat treballant junts i ha tingut un gran entorn familiar»

Per últim, l’exdirector tècnic va detallar que «el seu pare va rebre ofertes per anar a altres llocs, però sempre s’ha mantingut a Andorra, esperem que el Govern li doni ara el suport necessari».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT