PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vila acaba en quarta posició a la Copa de França

Del Rio finalitza 30è en els cinc quilòmetres i Grioche, 25è en la prova 7,5

Per El Periòdic

Carola Vila.
Carola Vila. | FAE

La Flécaz (França) va acollir ahir diverses proves júniors i una FIS corresponent a la Copa de França, aquesta última amb Carola Vila. L’andorrana va ser quarta.

En una jornada amb moltes carreres i molta representació andorrana, Vila va assolir la quarta posició de la cursa FIS de 10 quilòmetres clàssics. La fondista de la Federació Andorrana d’Esquí va finalitzar a 22 segons de la guanyadora, la francesa Lena Quintin, que es va imposar amb un registre de 36.18,7 minuts.

Així mateix, en aquestes competicions, hi va haver representació de la base andorrana en les proves sub-17. En la cursa femenina, de cinc quilòmetres clàssics, Gina del Rio va ser 30a amb un temps de 19.59,1,minuts a 2.33,2 de la guanyadora, la francesa Maya Desseux. 

Per un altre costat, en homes sub-17, en una cursa de 7,5 quilòmetres, Quim Grioche va acabar en 25a posició, amb un cronometres de 21.50,6 minuts, a 1.37,4 del vencedor, el francès Ivan Essonnier, que va marcar un registre de 20.13,2. Així mateix, la fondista Ona Ferrando no va poder completar la cursa sub-20 de 10 quilòmetres.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT