L’FC Andorra empata contra l’Ejea i segueix sense guanyar

Els del Principat, que es retroben amb el gol, aconsegueixen igualar en els darrers minuts

Per Miquel López-Egea

Loureiro, contra dos rivals de l’Ejea, ahir.
Loureiro, contra dos rivals de l’Ejea, ahir. | @fcandorra

L’FC Andorra segueix sense poder sumar una victòria. Tal com ja va preveure el tècnic Gabri García, el partit d’ahir va ser molt complicat i l’SD Ejea es va fer molt fort a casa, de manera que va empatar contra l’FC Andorra per 1 a 1. Tot i que la segona volta s’està posant costa amunt, els andorrans es van retrobar amb el gol.

En aquest sentit, la primera part va ser fluixa per als dos conjunts, encara que els aragonesos posaven als andorrans contra les cordes en més d’una ocasió. Malgrat això, els del Principat, amb Moha Keita i Iker Goujón intentaven trobar el gol i creant les primeres oportunitats, per les bandes. La primera va ser per a Goujón, que va rematar la pilota però va anar a les mans del porter blanc-i-blau. Poc després ho va tornar a intentar però va sortir desviada després d’una gran jugada entre Jilmar Torres i Ruben Bover.

La primera clara va ser de Moha passada la mitja hora de partit, després d’enganxar una pilota que rebutjava la defensa local, però el xut va sortir desviat. A més, els locals treballaven per trobar el gol però finalment, el resultat al descans era de 0 a 0, després que els dos conjunts oferissin poc joc.

A la represa, el matx va agafar un altre to i els dos equips van tornar amb un esperit diferent del camp. De fet, Iker va seguir intentant-ho, Al minut 55, Casadesús i Bover es van entendre perfectament per aconseguir passar l’esfèrica a Goujon qui va fer un potent xut que va desviar la defensa local. Davant d’aquesta situació, l’Ejea va fer un pas endavant i va aconseguir marcar el primer gol del dia, Ronald va executar una passada impressionant entre els centrals tricolors i Manu Molina no va perdonar, ja que la va enviar al fons de la porteria protegida per Nico Ratti.

En aquesta línia, els del Principat es van posar les piles per buscar l’empat. Carlos Martínez va ser l’encarregat de liderar el conjunt. Primer va anotar al 76 però l’àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc. Quan faltaven cinc minuts, Méndez va tocar la pilota amb la mà dins de l’àrea i l’àrbitre va senyalar la pena màxima, de manera que Carlos Martínez va rematar el cuir després que Joan Ander aturés el penal.

Així, els dos conjunts ho van seguir intentant però finalment no es va poder passar de l’empat en un camp en el qual el públic es va mostrar visiblement enfadat per l’arbitratge. D’aquesta manera, els del Principat van tornar a casa amb un punt més per, de mica en mica, anar sumant i mirant cap amunt a la lliga.