PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torna Moussa Diagne

El MoraBanc comptarà amb els serveis del senegalès, ja recuperat, pel duel contra el Movistar Estudiantes

Per Miquel López-Egea

David Jelínek.
David Jelínek. | BCA

Després de quedar eliminat de l’EuroCup, ara el MoraBanc se centra en la Lliga Endesa i en la Copa del Rei. D’aquesta manera, després de no poder superar a l’Unicaja de Màlaga, demà rep al Movistar Estudiantes, un rival imprevisible perquè té un nou entrenador a la banqueta, Javier Zamora, i, que en el seu primer partit va poder superar precisament al conjunt malagueny. Així l’Estudiantes buscarà seguir fent els deures a la competició amb els seus jugadors de qualitat, com Kenny Kadji.

La millor notícia va ser que els andorrans comptaran amb Moussa Diagne per aquest enfrontament, ja que portava des del mes de desembre lesionat i ahir ja va entrenar amb els seus companys després d’haver-se fracturat el peroné de la cama esquerra. Així mateix, els del Principat també podrien comptar amb Nacho Llovet, encara que no està del tot recuperat del seu procés víric que li ha impedit jugar els dos darrers enfrontaments.

Per tant, els del Principat disputen un matx molt important perquè ja s’ha de començar a pensar en els play-off de la Lliga Endesa i fallar a casa pot ser criminal per al futur. A més a més, és un partit important de cara a tenir bones sensacions de cara a la Copa del Rei.

En aquest sentit el tècnic ajudant, Paco Vázquez, va explicar en la roda de premsa prèvia al matx que «cada partit és difícil i important». «Vénen d’una llarga ratxa negativa, d’una destitució d’entrenador i de guanyar a l’Unicaja, que a nosaltres ens va vèncer. Per tant, serà un duel complicat perquè a més, a la segona volta, encara és més difícil guanyar», remarcava i recordava «que en la baralla per no baixar de categoria, hi ha equips molt perillosos». Així mateix, va comentar que «l’EuroCup és una competició en la qual si perds dos o tres partits, estàs fora i això et condemna», per tant, «són dues competicions diferents». «La lliga són molts partits i hem demostrat que estem fent bon bàsquet, amb resultats que han acompanyat», afegia.

Per una altra banda, va recordar que «l’equip està bé i amb confiança» i que «tenim dos objectius clars que són la Copa del Rei i la lliga». «Hem d’intentar fer bé el nostre joc i pensar en nosaltres», remarcava i pel que fa a Diagne, assegurava que «no està al 100%, però esperem que jugui». En aquesta línia, va indicar respecte al canvi de joc del MoraBanc que hi haurà dues variants d’aquest amb el retorn de Moussa «esperem que ens faci més perillosos». «Tothom s’oblida que el nostre millor jugador es va lesionar fa dos mesos», remarcava. David Jelínek, per la seva banda, va manifestar que «és un partit important en la lluita pels play-off, espero que jugant a casa tornem a oferir el nivell dels darrers partits de l’ACB». «L’Estudiantes sap el que s’està jugant i ja ho va demostrar en el partit contra l’Unicaja. Hem d’estar forts en defensa i aturar el seu joc ràpid perquè a camp obert».

Èxit d’inscripcions

A les 17.45 hores d’avui, el MoraBanc Andorra i Caldea, amb la col·laboració dels comuns d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp celebren la pedalada solidària, que ha tingut un èxit d’inscripcions i des de dimarts estan esgotades. De fet, Caldea va aconseguir ampliar el nombre de bicicletes estàtiques i el Poliesportiu podrà acollir fins a 100 ciclistes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT