PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú s’operarà i es perdrà el que resta de temporada

«No em penedeixo de la decisió que vaig prendre», assegura

Per El Periòdic

Joan Verdú a Briançon.
Joan Verdú a Briançon. | FAE

Després d’una temporada a un bon nivell i amb bons resultats en les curses en què ha competit, Joan Verdú va decidir passar per quiròfan per operar els lligaments creuats després de viure alguns episodis de molèsties que l’han obligat a parar aquesta temporada en dues ocasions.

Es tracta d’una decisió molt meditada i consensuada amb la direcció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), així com amb els serveis mèdics encapçalats pel metge Bernat Escoda.

L’operació dels lligaments creuats serà el pròxim 14 de febrer. La decisió de fer-la en aquest mes de febrer radica en què és el millor moment perquè així tindrà tot el temps per recuperar-se abans de començar la preparació de la pròxima temporada. 
«He estat esquiant i competint a molt bon nivell aquests últims mesos. Però, malauradament, hi ha hagut alguns moments en què sentia que el genoll em feia alguna punxada o em molestava una mica en situacions extremes de força o neu molt dura», va comentar Verdú i va destacar que «hem valorat que el que necessito és fer temporades senceres i no saltar-me cap carrera per culpa d’un problema físic». 

«No em penedeixo de la decisió que vaig prendre. Crec que era la correcta i així ho he lluitat i ho he intentat al màxim», assegurava i afegia que «tampoc no ha estat una temporada en blanc». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT