PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca retrobar-se amb la victòria

Els del Principat visiten l’SD Ejea, un rival molt fort quan juga com a local

Per Miquel López-Egea

L’FC Andorra entrena a AnyósPark, ahir.
L’FC Andorra entrena a AnyósPark, ahir. | @fcandorra

L’FC Andorra visita demà a les 12.00 hores el camp de l’SD Ejea. Els aragonesos són un rival molt fort a casa, dels millors de la competició i, per tant, els andorrans hauran de patir per retrobar-se amb la victòria després de tres jornades sense sumar els tres punts. Els andorrans només compten amb la baixa d’Ernest Forgas, que podria estar disponible en dues setmanes, i d’Adri Vilanova, per sanció.
En aquest sentit, Gabri García va explicar ahir que «no marquem però no ho hem de fer una notícia, no li hem de donar més bombo que aquest. Hem tingut dos partits dolents però en el darrer vam millorar bastant, encara que ens vam trobar-nos amb un equip que va venir a defensar». «Marcar davant d’un rival que proposa tan poc, és difícil», va afirmar. A més, va remarcar que «sempre treballem, hem de ser un equip que pugui marcar més gols, en una lliga tan igualada, el diferencial de gol pot dictaminar una posició». Respecte al rival, va comentar que «els números de l’Ejea, a casa, són molt bons». «20 dels 25 punts que té els ha fet a casa, és dels millors locals que hi ha a la competició», recordava i destacava que «alguna cosa deu fer molt bé». «Serà un partit més difícil del que tothom es pensa», reiterava.

Per un altre costat, ahir es va tancar el mercat d’hivern i no hi va haver cap incorporació. Malgrat això, es va confirmar la baixa de Ricard Cucu Fernández, que marxa cedit al CF Igualada, equip de la Tercera Divisió fins al final de temporada. «Estic content de com han anat les coses al primer equip. El míster ha confiat en mi i ho agraeixo, però crec que ara és el moment de tenir més minuts per tornar amb més força la temporada vinent», comentava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT