Els marroquins eviten al Cros Antoni Amorós el podi de Bernadó i Sanza

• Resultats més discrets dels andorrans a les maratons de Florència, Donostia i la Rochelle
SANTA COLOMA DE GRAMANET

El marroqui Benhmbarka, poc abans de creuar la meta, el diumenge passat a Santa Coloma de Gramanet. Foto: EL PERIÒDIC

Toni Bernadó i Marcos Sanza es van quedar a les portes del podi en el cros Antoni Amorós de nou quilòmetres que es va disputar el diumenge passat a Santa Coloma de Gramanet. Només els marroquins, que van copar les tres places del podi, van evitar la consecució d'un metall per als corredors andorrans del Club d'Atletisme Valls d'Andorra (CAVA); Mohamed Benhambarka (CA Barcelonès) va ser el guanyador amb un temps de 27min 6s, Driss Lakhouaja (AA CAtalunya) va ser segon a dos segons, Samir Ait Bouychamane tercer a 47 segons i a només quatre del podi va entrar Bernadó en la quarta posició i Sanza va ser cinquè a dotze del seu company d'equip.

Les maratons van ser les curses escollides pel gruix dels corredors tricolors; així a la marató de Florència van haver-hi quatre representants del CAVA. Víctor Cunill va ser el 212, Carles Mata el 221, Josep Lluch el 455 i Efrem Roca el 553 en una prova amb 7.791 classificats que va adjudicar-se el corredor d'Etiòpia Tolesa Tadese.

A la de Sant Sebastià va destacar Carles Vidal (CAVA), el 532è en una cursa amb 2.434 corredors; el seu company d'equip Xavi Pubill va ser el 1782 i per part de l'Amics d'Atletisme d'Andorra Josep Clavero va ser el 1.018, Jonathan Perelló el 1.137, Joan Repiso va ser el 2.217, Antonio Canales el 2.218 i el guanyador va ser el kenià Elijah Muturi.

A la Rochelle també hi havia un representant del CAVA, Jordi Simeon, que va ser el 992 en una cursa amb 8.625 corredors dels quals es va imposar Haile Haja, d'Etiòpia.

Per últim, en la mitja marató de Tarragona els atletes del CAVA Cèsar Afonso i Àngel Fraile van ser el 59è i el 593è, respectivament.