PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra venç a a Albània per la mínima i espera a San Marino

Massana fa el gol de la victòria durant la segona part del matx disputat a Bulgària

Per El Periòdic

La selecció, ahir
La selecció, ahir | FAF

La selecció es va imposar ahir en el Preeuropeu que s’està disputant a Bulgària. Va aconseguir vèncer a Albània per 1 a 0, de manera que després d’haver perdut contra Bulgària ocupa la segona posició a la taula. Demà, per tancar el torneig, jugarà contra San Marino.
Andorra va fer un partit molt sòlid, mostrant un gran nivell, encara que els rivals van ser més dominants. Però els tricolor no es van rendir i un gol de Marc Massana a la meitat del segon temps va servir per emportar-se una valuosa victòria, de manera que els del Principat depenen de si mateixos per passar de fase.

«Em va saber molt greu perdre contra Bulgària, realment estem jugant un campionat excepcional, amb gent jove i que respon moltíssim», va comentar el seleccionador Xavi de la Rosa, i va afegir que «hem tingut moltes ocasions». «Albània ha estat superior en fases del partit i al final ens han posat les coses difícils però el porter n’ha tret quatre o cinc molt clares», remarcava i destacava que «estem molt contents perquè ara es reanima tot i es veu amb uns altres ulls». «Juguem una final i si guanyem contra San Marino, passem de fase, sigui com a segon, primer o millor tercer. Matemàticament estarem a la segona fase d’eliminatòries i això per Andorra seria molt gran», afirmava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT