PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez aconsegueix entrar als quarts de final a Austràlia

Disputa un enfrontament molt dur contra la italiana Delai i finalment venç per 6-3, 7-6, 7-6

Per Miquel López-Egea

Vicky Jimenez.
Vicky Jimenez. | J. J.

La jove promesa andorrana, Vicky Jiménez, segueix amb pas ferm a l’Open d’Austràlia, el primer Grand Slam que disputa en la seva carrera, i ahir es va desfer de la italiana Melania Delai en els vuitens de final per 6-3, 7-6 (9-7) i 7-6 (10-7). L’andorrana va saber patir de manera que va aconseguir la classificació per als quarts de final de la competició i avui jugarà contra la nord-americana Robin Montgomery, una complicada rival que ocupa la setena posició al rànquing mundial ITF júnior.

En aquest sentit, el seu pare i entrenador, Joan Jiménez, va explicar després del partit que «la valoració és molt bona perquè ha estat un partit duríssim en el qual hem tingut moltes oportunitats en el primer set però no els hem materialitzat». «Fins a la meitat del segon set hem anat sempre per sota, ens ha costat molt aquest impàs d’anar per davant, sempre per darrere, però allà hem donat la volta al marcador, ens hem ficat 5-4 però no hem tancat. Finalment, al tie-break ha jugat espectacular», destacava i afegia que al tercer set del duel «hem tingut pilota 3-0 però se’ns ha complicat una mica perquè l’altra ha agafat el medical time». «S’ha allargat i ens ha tallat el ritme, de manera que hem tingut tres match balls», afegia.

«Sent el primer any que estem aquí, amb el nivell que hi ha, estem molt contents», afirmava i reiterava que «la veig molt bé, estem recuperant bé». Malgrat això, va insistir en el fet que Montgomery «és una rival dura».

PUBLICITAT
PUBLICITAT