PUBLICITAT

Ordino

L’equipació més especial

La Federació entrega una dotzena de samarretes de la selecció transformades en bates per a nens a l’Hospital

Per Miquel López-Egea

Fèlix Álvarez amb metges i un pacient de l’hospital, ahir.
Fèlix Álvarez amb metges i un pacient de l’hospital, ahir. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va fer entregar ahir d’unes samarretes oficials convertides en bates d’hospital pels nens i nenes ingressats l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell de manera que des d’ahir, els nens estan una mica més contents. 

El SAAS va rebre una dotzena de samarretes transformades per tal que els més petits les vesteixin durant la seva hospitalització en lloc de la bata habitual. Ha estat una iniciativa molt ben rebuda tant pel personal de l’ens, com també pels pares i els mateixos infants ingressats. Per tant, els petits que hagin de fer una estada a l’hospital, podran vestir la bata de la selecció i també aniran a quiròfan amb el vehicle elèctric que la FAF va cedir a l’hospital ara fa tot just un any.

«Ha estat especial. És una continuïtat de la responsabilitat social que té la FAF», va comentar el president de l’entitat, Fèlix Álvarez. A més, va assegurar que els «nens estan encantats». «Ja els havíem comentat la idea i va tenir molt bona acollida», remarcava.
En aquesta línia va indicar que «seguirem col·laborant» i que «s’estan fent moltes coses que es desconeixen com l’acord amb la Creu Roja, tenim pendent una reunió amb Unicef i treballem amb Autea», va manifestar.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT