PUBLICITAT

Andorra la Vella

Ludo confia a capgirar la dinàmica i solucionar la falta de gol

El capità es mostra «tranquil», ja que l’equip genera les ocasions per guanyar

Els jugadors de l’FC Andorra durant l’acte de donació de sang, ahir.
Els jugadors de l’FC Andorra durant l’acte de donació de sang, ahir. | Albert Ortega

El capità del FC Andorra, Ludovico Clemente, va aprofitar la segona campanya de donació de sang de l’Escola Andorrana d’ahir per afirmar que «la ratxa sense fer gol és preocupant, però estem tranquils perquè a l’últim partit vam generar cinc ocasions clares de gol, encara que no les vam materialitzar».

D’aquesta manera, un dels pesos pesants del vestuari tricolor va continuar el seu discurs i es va mostrar confiat a capgirar la dinàmica golejadora de l’equip del Principat.

Així, Ludo va detallar que «amb la feina que estem fent als entrenaments, esperem que els gols arribin d’hora. Són ratxes que hem de capgirar i esperem que puguem fer-ho aquest cap de setmana». 

En aquesta línia, l’atacant va afegir que «crec que estem fent les coses molt bé. En els últims quatre partits hem sumat una victòria, dos empats i una derrota». A més, el capità va destacar que «la part important és que només estem a dos punts del play-off i hem de seguir a prop». 

Solidaritat tricolor

D’altra banda, els jugadors Ludo, Fede Bessone i Martí Riverola van entregar una samarreta i una pilota signades per tota la plantilla i un abonament de mitja temporada que se sortejarà entre tots els participants que donin sang.

PUBLICITAT
PUBLICITAT