PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes i Mercader completen el primer test del nou curs

Tenen bones sensacions amb el Suzuki Swift R4lly S

Per El Periòdic

Joan Vinyes i Jordi Mercader durant el test.
Joan Vinyes i Jordi Mercader durant el test. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader ja van iniciar la temporada 2020 i ho van fer amb il·lusions renovades perquè poden comptar amb el Suzuki Swift R4lly S, sobretot si a la nova mecànica de la marca japonesa li afegim un calendari molt atractiu, en el qual tenen cabuda escenaris desconeguts, en concret a Portugal, la tornada als ral·lis de terra i poder disputar una prova del Campionat del Món de l’especialitat. 

L’equip Suzuki Motorsport va fer el seu primer test de la campanya, en aquesta ocasió sobre asfalt, i les sensacions no van poder  ser més positives. «Del Swift R4lly m’han sorprès diversos aspectes. Per exemple no pensava que fos tan ràpid, a més és noble en les seves reaccions, el xassís és molt semblant al d’un R5 i ha estat una grata sorpresa per la seva efectivitat», destacava mentre reiterava que «va ser una jornada esgotadora de proves, l’objectiu era trobar solucions perquè el nou Swift es comportés com nosaltres volem, crec que vam avançar molt però, sóc conscient que hi ha molta feina per fer, ara mateix les sensacions són molt positives». «El pròxim test serà amb el kit de terra. Aquest em fa una especial il·lusió perquè fa moltes temporades que no competeixo sobre aquest element. Nosaltres també haurem de fer una posada a punt per trobar, de manera ràpida, el nostre millor setup sobre la terra», manifestava.

«Potser el que ens pot plantejar algun problema quant a coneixement de les especials és el Catalunya que, aquesta temporada, és vàlid només per al CERA. De totes maneres correm prop de casa i això et dóna un plus de confiança. Els altres ral·lis els hem disputat de manera habitual els últims anys fent el CERA», comentava respecte a la temporada, que començarà a Fafe, Portugal, el 27 de febrer.

PUBLICITAT
PUBLICITAT