PUBLICITAT

La Massana

Antonioli i Kreuze guanyen la Vertical

En una cursa molt dura

Per El Periòdic

Robert Antonioli s’imposa a la Vertical Race de la Copa del Món Comapedrosa Andorra, ahir.
Robert Antonioli s’imposa a la Vertical Race de la Copa del Món Comapedrosa Andorra, ahir. | Vallnord-Pal Arinsal

La cursa vertical va posar final a la Comapedrosa Andorra. Els guanyadors de les categories sènior masculí i femení van ser Robert Antonionli i Victoria Kreuze, respectivament, els quals van dominar les seves proves amb autoritat. En el cas de l’italià, la cursa va estar igualada fins a l’últim tram, on amb un gran esprint final va deixar enrere a Rémi Bonnet. El podi el va completar el suís Werner Marti.
En la categoria absoluta femenina, Victoria Kreuze no només es va imposar a la prova amb solvència, sinó que a més, ho va fer millorant el rècord que va establir l’any passat en aquest recorregut. Per darrere d’ella, Alba de Silvestro i Axelle Gachet van arribar en segona i tercera posició a la línia de meta.

Aurélien Gay va ser el més ràpid dels juniors masculins mentre que Paul Verbnjak va ser segon i Matteo Sostizzo, tercer. En categoria femenina, la victòria va ser per a Grace Staberg mentre que Samantha Bertolina va ser segona i Victoire Berger, tercera.
Respecte als andorrans, Sergi Casabella va acabar en 40a posició, sent 13è en espoir. Gerber Martín va ser 46è i Carles Serrà, 47è. Marcel Prat va ser 12è en categoria júnior i Andrea Sinfreu, cinquena.

En la Vertical Race Open, prova que suma per a la Copa Andorra, Pere Rullan i Núria Gil van ser els vencedors mentre que Miguel Antón i Maria Costa ho van fer en categoria júnior. Així mateix, un immens Oriol Olm va tornar a marcar diferències i va arrasar en categoria cadet, guanyant amb més de dos minuts d’avantatge. Lea Ancion va vèncer en cadet femení i Marc Ventura i Noa Figueredo ho van fer en infantil.

PUBLICITAT
PUBLICITAT