PUBLICITAT

L’FC Andorra vol els tres punts per tornar-se a fer fort com a local

El davanter Carlos Martínez té l’oportunitat de debutar a casa després del seu fitxatge

Per Albert Ortega

Els jugadors de l’Andorra busquen recuperar la pilota al partit a Tarragona.
Els jugadors de l’Andorra busquen recuperar la pilota al partit a Tarragona. | @fcandorra

L’FC Andorra busca recuperar el camí de la victòria (demà, 16.00 hores) i per això, haurà de tornar a convertir el Prada de Moles en un camp inexpugnable pels rivals.

Tanmateix, aquest objectiu passa per vèncer a un dels equips més històrics del futbol català, el Gimnàstic de Tarragona, que si bé ara no es troba en un dels seus millors moments després de pedre la categoria l’any passat, ara acumula tres partits sense conèixer la derrota a la categoria i es vol allunyar dels llocs de descens al pou de Tercera Divisió, ara 15è amb 22 punts, només a un de l’equip que marca la zona calenta, el Badalona.

En aquest sentit, el tècnic tricolor, Gabri García, va destacar que «el Nàstic és un equip difícil després del canvi d’entrenador perquè tenen una nova idea de joc i mentalitat». A més, Gabri va comentar que «és un equip que defensivament ha millorat molt, ja ho van demostrar contra el Barça B». 

D’altra banda, sobre els problemes generats per la neu, l’entrenador també va afegir que «no ha sigut la setmana de treball desitjada. Un dia no van poder entrenar i un altre vam desplaçar-nos a Ponts. No són les millors circunstàncies». Tot i això, va detallar que «no és una excusa, ens hem d’adaptar a les condicions perquè som un país de neu i he de dir que el Comú d’Encamp ha fet una gran feina».

PUBLICITAT
PUBLICITAT