PUBLICITAT

La història de Roger Puig, als cinemes d’Illa Carlemany

Per Albert Ortega

Frame del documental.
Frame del documental. | Capra Films.

L’esquiador de paralpí, Roger Puig, va assistir ahir a l’estrena del documental Without Limits de Capra Films que narra la història de superació de l’esportista andorrà després de patir una greu lesió quan tenia 14 anys. La producció que s’emet a Illa Carlemany explica la seva experiència, quan un dia mentre esquiava a Saas Fee va patir un accident que li va provocar una hemiplegia a la part dreta del cos.


Tanmateix, la força de voluntat, el seu treball i la constància  l’han portat a convertir-se en un dels millors competidors d’esquí paralpí del món i, per tant, en un dels esportistes més prometedors del Principat. En la previa de l’estrena, Puig va parlar amb EL PERIÒDIC sobre les seves sensacions en aquesta temporada i els seus objectius. Així, l’esquiador va declarar que «aconseguir dos tops deu en Copa del Món va ser una injecció de motivació per la resta de la campanya».


D’altra banda, Puig va afirmar que «crec que el documental em xocarà, perquè jo no l’he vist i s’ha entrevistat a molta gent del meu entorn, no sé què explicaran». Per últim, va declarar sobre l’accident que «la vida m’ha anat molt bé, crec que m’he sabut adaptar a la nova situació perfectament».

PUBLICITAT
PUBLICITAT