PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Martín i Roca representaran a Andorra a l’Eurocopa 2020

Gal·les, Illes Fèroe, Ucraïna, Montenegro i Itàlia són els rivals de grup

Per Albert Ortega

Els integrants tricolors per l’Eurocopa, Adam Martín i Robert Roca.
Els integrants tricolors per l’Eurocopa, Adam Martín i Robert Roca. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol va presentar ahir als seus dos integrants per disputar l’Eurocopa 2020: Adam Martín (Wilkshare) i Robert Roca (RobertRoca30). Els dos joves s’encarregaran de lluitar per portar al Principat un pas més endavant en les seves aspiracions al món dels esports electrònics durant el famós torneig, encara que en comptes de jugar al FIFA, ho faran amb el Pro Evolution Soccer.
Així, els andorrans hauran de disputar la fase de grups contra un dels millors rivals del món, Itàlia, i d’altres més desconeguts com Gal·les, Illes Fèroe, Ucraïna o Montenegro.

Si aconseguissin passar, ja sigui com a primers de grup de manera directa o com a segons després de guanyar un duel directe amb la resta de segons, la parella tricolor viatjaria fins a Londres per disputar presencialment la següent fase del torneig, ja que la primera es jugarà on-line i no cara a cara. En aquest sentit, la FAF va anunciar ahir la seva intenció de crear un canal de Twitch per poder retransmetre en línia els enfrontaments de la selecció amb altres països. 

La preparació/ D’altra banda, els jugadors van donar pistes sobre el seu entrenament per un torneig on es marquen com a objectiu «quedar entre els dos primers per anar a Londres». Així, Martín va afirmar que «ara tenim un mes per preparar-nos i encara que venim de FIFA i no és el nostre joc, ens hem d’adaptar».

D’aquesta manera, Roca va apuntar que «hem de mirar vídeos del rival, estudiar-los, agafar mecanismes i practicar». Per últim, Martín va declarar que «la FAF sempre ens ha donat suport, això significa una gran oportunitat per donar-nos a conèixer i posar Andorra al mapa dels videojocs. Tractarem d’aprofitar l’oportunitat».

PUBLICITAT
PUBLICITAT