PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La GSeries, a punt per a la segona cita del calendari

Els pilots trobaran un recorregut més tècnic en comparació a la G1

Per Albert Ortega

El guanyador de la primera etapa de la competició, Xevi Pons.
El guanyador de la primera etapa de la competició, Xevi Pons. | GSERIES

La segona etapa del calendari (G2) de les Crèdit Andorra GSeries arriba amb força després d’una gran primera jornada. D’aquesta manera, el pròxim cap de setmana, dies 25 i 26, es reprendrà l’activitat en la pista gelada del Circuit Andorra. Així, Xevi Pons (GS), José Roger Chalmeta (GIAND), Joan Casanovas (2RM), Yann Le Potier (SBS) i Angel Moñino (CC), arribaran a l’escenari del Port d’Envalira, com a líders de les respectives provisionals, mentre que els rivals ho faran amb l’objectiu de desbancar-los de la seva preuada posició.

En aquest sentit, l’organització torna a repetir els horaris, mentre que el traçat presentarà canvis per augmentar l’emoció de l’esdeveniment amb un recorregut més tècnic en comparació al viscut a la G1. El traçat d’1,2 quilòmetres, incorporarà la variant més tècnica i revirada després de la parabòlica de final de recta. Així, es mantindrà la baixada de contra-meta, fins al revolt d’esquerres que dóna entrada a la recta d’arribada, com una de les zones més espectaculars de l’escenari.


D’altra banda, les categories GS, GIAND i 2RM, iniciaran la seva activitat en la pista a les 17.00 hores, amb la disputa de les mànegues d’entrenaments lliures. Les finals, el moment en què els pilots competiran en grup, començaran a les 20.00 h.

Pel que fa al diumenge, a partir de les 7.30 h, arribarà el moment de les verificacions per als Side by Side i els Car Cross. Les tandes lliures començaran a les 8.00 h, una vegada definides les graelles de sortida, a les 11.00 h es donarà l’ordre de sortida de la primera final.

Per últim, la gran competència de la categoria regna (GS) observada en la primera jornada amb Xevi Pons com a guanyador per un sol punt de diferència sobre Ferran Pujol fa que s’esperi una gran segona part de la competició.

PUBLICITAT
PUBLICITAT