PUBLICITAT

La Massana

La Comapedrosa descarta arribar al cim per «seguretat»

La cursa individual es disputarà a Arinsal si les condicions es mantenen

Per Albert Ortega

Les pistes de Vallnord-Pal Arinsal al sector d’Arinsal durant el dia d’ahir.
Les pistes de Vallnord-Pal Arinsal al sector d’Arinsal durant el dia d’ahir. | Pal Arinsal

Els organitzadors de la Copa del Món d’esquí de muntanya van anunciar ahir que finalment no es podrà coronar el cim del Comapedrosa tal com estava previst a causa de les condicions climatològiques adverses que va patir el país durant la jornada per una qüestió de «seguretat».

En aquest sentit, els promotors de les curses van estar pendents de la nevada per decidir la ubicació de la cursa individual i malgrat que l’estació va augmentar els seus gruixos de 60 cm a cota 1900, els organitzadors van decidir que si les condicions es mantenen, la cursa Individual Race es realitzarà íntegrament al sector d’Arinsal.

D’altra banda, com ja va comunicar Carlo Ferrari, director tècnic de la cursa Comapedrosa Andorra, l’organització disposa de vàries opcions alternatives que estan posant a punt i que avui es comunicaran. 

Visita als més petits/ Amb l’objectiu de donar a conèixer la Copa del Món d’Esquí de Muntanya i mostrar la diferència d’aquest esport amb l’esquí alpí, Jeniffer Ferrer, membre del comitè organitzador de la cursa i el corredor andorrà, Sergi Casabella, van presentar ahir a l’escola andorrana de la Massana als cursos de 5è i 6è, la Copa del Món.

En aquesta presentació, els més petits van aprendre sobre el material que s’utilitza per fer esquí de muntanya, així com punts més tècnics de la cursa.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT