PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La fortalesa mental de Vales per recuperar-se

El jugador finalitza contracte el novembre i no descarta fitxar per l’Andorra

Per Albert Ortega

Marc Vales disputa una pilota amb Kilyan Mbappé, el passat juny.
Marc Vales disputa una pilota amb Kilyan Mbappé, el passat juny. | FAF

El 19 de novembre la vida esportiva de Marc Vales va fer un gir de 180 graus. Després d’arrossegar una lesió al genoll durant dos anys, l’actual futbolista del Sandefjord Fotbal noruec va decidir operar-se per tornar a recuperar el seu millor nivell. Dos mesos després, el migcampista internacional per Andorra afronta la recta final de la seva recuperació amb l’objectiu d’igualar el seu millor nivell.

D’aquesta manera, el jugador va comentar la trajectòria «lineal» de la seva recuperació i com aquesta li està ajudant a tornar més fort, ja que «ara ja estic fent treball de gimnàs, exercicis més efectius per muscular el quàdriceps, va ser difícil veure com tractaments alternatius com les punxades de factors de creixement o els EPIS (Electrólisis Percutànea Intratisular) no funcionaven, així que estic content d’haver passat pel quiròfan».


En aquesta línia Vales va destacar com «hi ha dies que penses que estàs per jugar i altres que tens por per tornar-te a lesionar, però les sensacions són bones, millors que abans d’operar-me». Tot plegat, l’internacional apunta que le queda aproximadament un mes i mig per recuperar-se totalment i mirar de fer una gran temporada.


 FUTUR CONTRACTUAL/ D’altra banda, el futur de Vales és una incògnita, ja que el contracte de l’exjugador del Reial Madrid amb el Sandefjord finalitza en menys d’un any, el que significa que, al voltant de sis mesos, el jugador podrà negociar amb qualsevol equip, entre ells, l’Andorra.

En aquest sentit, Vales va afegir que «acabo la meva relació contractual el novembre i no descarto res. M’agradaria tornar i per mi l’Andorra pot ser una opció, no sé a l’inrevés, però acabo contracte a novembre i tinc moltes ganes de tornar i estar a prop del meu país i la meva família».

Sobre l’equip de Gabri, precisament, el jugador va aprofitar per recordar que «he jugat bastant a Segona Divisió B i sé com funciona. Crec que l’Andorra va començar molt bé i amb els reforços poden donar la campanada, després ja veurem als play-off». 

Objectiu internacional/ Pel que fa a la selecció nacional, Vales va afirmar que «és interessant el que estem fem, perquè som els mateixos d’abans, però hi ha hagut un canvi de mentalitat molt bèstia gràcies al cos tècnic».

Per últim, el migcampista va destacar com l’evolució en el model de joc ha servit per «ser més valents amb pilota» i això, amb el nou format de la Nations League, fa que «ja no serveixin les excuses del passat, hem d’estar a l’altura i competir de tu a tu per guanyar cada partit contra cada rival».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT