PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra entrena a Ponts a causa del gruix de neu al Prada de Moles

El club confia que de cara a diumenge estarà «perfecte» pel duel contra el Nàstic

Per Albert Ortega

L’aspecte del camp de l’Andorra després de la gran nevada, ahir.
L’aspecte del camp de l’Andorra després de la gran nevada, ahir. | @fcandorra

L’FC Andorra haurà d’estar atent a les inclemències del temps de cara a disputar el vital partit contra el Gimnàstic de Tarragona d’aquest diumenge després que Prada de Moles es llevès absolutament nevat durant el dia d’ahir. En aquest sentit, el conjunt de Gabri García no es va poder entrenar per  les condicions climatològiques, però des del club van apuntar que «en principi diumenge no hi hauria d’haver cap problema, ja que si treus la neu abans que es torni gel, la gespa aguanta perfectament». 

Malgrat tot, però, avui el camp tampoc estarà en condicions òptimes per exercitar-se a les ordres de l’equip tècnic, així que jugadors i cos tècnic es desplaçaran fins a Ponts per poder exercitar-se durant el dia d’avui.

Queixes per la gespa

Pel que fa a les preocupacions per l’estat de la gespa, s’ha de recordar que el tècnic tricolor no va a dubtar a queixar-se per la situació de glaçació que va patir el camp al llarg del partit contra l’Espanyol B. Així, Gabri va declarar que «ens ha afectat més a nosaltres que a ells» i va destacar com, per exemple, futbolista de la talla de Moha i Musa «que sempre ens donen molt, no han estat còmodes». Per últim, l’entrenador va donar un toc d’atenció al Comú d’Encamp al afirmar que «el comú ha d’estar més atent perquè estem a una categoria seriosa» i «tots hem de fer més esforços perquè tot estigui més controlat, no pot tornar a passar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT