PUBLICITAT

El Poliesportiu acollirà una ‘masterclass’ solidària de ‘cycling’

L’activitat, organitzada amb Unicef, es durà a terme l’1 de febrer a les 18.00 hores

Per Albert Ortega

Els organitzadors de la pedalada solidària en la presentació, ahir.
Els organitzadors de la pedalada solidària en la presentació, ahir. | ANA / C.A.

El dissabte 1 de febrer a les 18.00 hores tindrà lloc una masterclass de cycling a benefici d’Unicef a la pista del Poliesportiu d’Andorra, on els diners recaptats aniran destinats a l’educació inclusiva dels infants discapacitats al Bhutan. El pavelló de bàsquet acollirà la segona edició solidària d’aquest esdeveniment i buscarà superar el nombre de participants que van exercir-se l’any passat, i ja que si fins a 45 ciclistes van acudir el 2019, ara l’organització es marca com a objectiu omplir les 85 bicicletes de les quals disposarà.

D’aquesta manera, l’activitat durarà 90 minuts en lloc de dividir-la en cinc sessions com la passada edició i anirà a càrrec dels monitors de Caldea, Juan Pablo Gobbi i Pilar Martínez. Així, els participants poden contractar les seves bicicletes a 20 euros a través del portal MoraBanc Entrades seguint exactament el mateix procediment que si anessin a veure un espectacle. Pel que fa a les persones que no puguin aguantar una activitat física de nivell moderat, qui ho desitgi també podrà fer la seva contribució en fila 0 al mateix portal per participar en l’esdeveniment benèfic. 

D’altra banda, cada participant rebrà un welcome pack que inclourà una samarreta CapiCor, una tovallola Caldea i dues entrades pel partit que el MoraBanc jugarà l’endemà a les 17.00 hores contra Movistar Estudiantes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT