PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Koldo seguirà dos anys més com a seleccionador

La selecció jugarà un amistós el 30 de març contra les Illes Fèroe al Nacional

Per Miquel López-Egea

Koldo Álvarez de Eulate i Fèlix Álvarez a la seu de la FAF, ahir.
Koldo Álvarez de Eulate i Fèlix Álvarez a la seu de la FAF, ahir. | FAF

Koldo Álvarez de Eulate seguirà al capdavant de la selecció per dos anys més, és a dir, fins al final de la fase classificatòria per al Mundial de Qatar 2022 i per tant, s’asseurà a la banqueta tricolor durant aquesta fase i la de la Lliga de les Nacions.

En aquesta línia, Álvarez de Eulate, que lidera els andorrans des de l’any 2012, va explicar que «estic content per la confiança que em va fer la junta directiva, s’havia d’acabar bé», que «l’objectiu és superar els cinc punts en qualsevol de la fase» i que «mantenir el nivell no serà fàcil». «Des de la feina es poden aconseguir bons resultats, treballant de valent», remarcava. Respecte al grup de la Lliga de les Nacions va comentar que «fins que no veiem el grup no podrem dir res» i va confirmar que el 30 de març, el combinat nacional rebrà a la selecció de les Illes Fèroe al Nacional, a les 20.00 hores  i que s’està treballant per disputar un altre enfrontament en la setmana anterior i al mes de juny. «Volem preparar el partit com en l’anterior fase de la Lliga de les Nacions i si és possible, igualar el resultat», sentenciava i recordava que serà una fase en la qual «podrem tenir una mica més la pilota, ens hem de tornar a sentir molt competitius». «Haurem de competir en tots els partits i no començar com ho vam fer en la darrera fase classificatòria de l’Eurocopa», afegia. Per un altre costat, va indicar que «el creixement no és només en resultats, si no en joc i en creure que les coses poden passar». «Els jugadors han fet un pas perquè cada vegada que hem posat un petit objectiu s’ha assolit», afirmava.

Així mateix, el president de la Federació Andorrana de Futbol, Fèlix Álvarez, va comentar que «no ha estat complicat renovar-lo» i que «ja hi comptàvem». «Ens va sorprendre la seva professionalitat», remarcava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT